homeNews contactContact activitiesActivities musicMusic videoVideo historyHistory managementManagement linksLinks releasesReleases releasesReleases releasesReleases
Newshome Contactcontact Activitiesactivities Musicmusic Videovideo Historyhistory Managementmanagement Linkslinks Releasesreleases Releasesreleases Releasesreleases

 

 

 

Σοφία Κίλια

"Αγάπη που νιώσαμε"

SM 030 (cd)

sofia

Γνωρίσαμε την Σοφία από τη συμμετοχή της στο Fame Story 4 Για την επιλογή των τραγουδιών ο παραγωγός του άλμπουμ Χρήστος Κίλιας, εστίασε στη θετική πλευρά της ζωής και στην ανεμελιά της νεότητας. Ενορχηστρωτής του άλμπουμ είναι είναι ο Ανδρέας Μαρκάτης.

Blues Wire

"Take my hand to the sky"

SM 029 (cd)

blues wire

Η συλλογή αυτή έρχεται να θυμίσει πόσο σημαντικό συγκρότημα παραμένουν οι BLUES WIRE. Για όσους είναι οικείοι με τη δουλειά του γκρούπ, το άλμπουμ περιέχει σημαντικές στιγμές απο τη δισκογραφία τους, αλλά και πολλά ακυκλοφόρητα τραγούδια που απο μόνα τους προσδίδουν ξεχωριστή υπόσταση σ' αυτή τη νέα έκδοση. Για όσους είναι καινούργιοι φίλοι των BLUES WIRE, ο δίσκος αυτός αποτελεί ένα ιδανικό ξεκίνημα για να γνωρίσουν ένα δείγμα της πορείας ενός σχήματος με προσωπικότητα και ιστορία.

Νίκος Ζαραλής

"Καθ οδόν"

SM 028 (cd)

zaralis

Γνήσιος εκπρόσωπος του λαϊκού τραγουδιού ο Νίκος Ζαραλής είναι «καθ οδόν» προς την αναγνώριση του πολύχρονου αγώνα του με 13 νέα τραγούδια.Ο πέμπτος ολοκληρωμένος δίσκος του Νίκου Ζαραλή είναι ταυτόχρονα ο πρώτος λαϊκός δίσκος για την ομάδα παραγωγής της Smile records. Της ενορχήστρωσης του άλμπουμ επιμελήθηκε ο Ανδρέας Μαρκάτης.

Χρήστος Εμμανουήλ

"Χρήστος Εμμανουήλ"

SM 027 (CD single)

emmnouil

Ο Χρήστος Εμμανουήλ επιχειρεί το πρώτο του βήμα στην ελληνική δισκογραφία με ένα cd single που έχει τίτλο το ονοματεπώνυμό του. Το cd single περιλαμβάνει 4 τραγούδια, εκ των οποίων τα 2 είναι τραγούδια νέων συνθετών και στιχουργών, και 2 διασκευών πολύ γνωστών επιτυχιών του παρελθόντος, συγκεκριμένα των τραγουδιών «Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια» του Χρήστου Κυριαζή και «Είπες πως» των 2002 GR.

Μετεξεταστέοι

"Τετράδιο ιχνογραφίας"

SM 026

metex

Το «Tετράδιο ιχνογραφίας» είναι ένας γνήσια λαϊκός δίσκος με τραγούδια που έχουν ηχογραφηθεί μία και έξω, όπως τον καιρό που τεχνολογία δεν επενέβαινε για να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα. Τα τραγούδια του άλμπουμ ερμηνεύονται από τους Ζήση Ακόνη, Ντίνα Κοσκερίδου, Σίμο Σταφυλάκο, Μάριο Καμαριώτη, και δύο καταξιωμένες λαϊκές φωνές της Θεσσαλονίκης, τους Κώστα Κανιά και Γιάννη Δώρα.. Το άλμουμ κυκλοφορεί μόνο σε ηλεκτρονική μορφή.

Δημήτρης Μπινάζης

"Τώρα είναι αργά"

SM 025 (cd

binazis

Το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Δημήτρη Μπινάζη είναι και αυτό σε συνθέσεις & στίχους δικούς του, με εξαίρεση ένα τραγούδι σε στίχους Γιάννη Μαρόγλου. Το άλμπουμ περιέχει και bonus track ένα τραγούδι του Αντώνη Βαρδή σε live επανεκτέλεση. Της ενορχήστρωσης επιμελήθηκε ο Γιάννης Γκιούρας.

18 παρά τέταρτο

"Ξένες αγκαλιές"

SM 024 (cd)

18 para

Οι « 18 παρά τέταρτο » είναι μία παρέα νέων μουσικών από την πόλη των Σερρών, Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στις αρχές του 2005 φιλοδοξόντας να κάνει γνωστή την δουλειά του και έξω από την πόλη των Σερρών. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται New Rock. Τους αρέσει να διασκευάζουν τις συνθέσεις που δεν είναι δικές τους, και να τις καταθέτουν στο κοινό με την δικιά τους αισθητική.

Κόμης Χ.

"Καλή συνέχεια"

SM 023 (cd)

komis

Ο Λευτέρης Παναγιωτίδης κυκλοφορεί το πρώτο του επίσημο άλμπουμ στην Smile records.«031, Χαοτική φαμίλια, Χάος εν τάξει».Μερικά από τα σχήματα στα οποία είναι ενταγμένος, και μας τυραννάει τα τελευταία 10 χρόνια.«Γελάστε γλεντήστε»Το πρώτο single του άλμπουμ, και ταυτόχρονα μια προτροπή σε όλους αυτούς που έχουν ξεχάσει πως κάθε στιγμή είναι μοναδική, αλλά μπορεί να είναι η τελευταία.

Blues Wire

"2 Shows'

SM 022 (dvd)

blues wire

23 χρόνια αδιάλειπτης και χωρίς παρεκκλίσεις διαδρομής, στο πρώτο τους DVD.. Οι φίλοι του group, καθώς και όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την ιστορία του blues στην Ελλάδα, θα βρουν συγκεντρωμένο υλικό από τις πιο αντιπροσωπευτικές στιγμές του συγκροτήματος, καθώς και αγαπημένες συνθέσεις καλλιτεχνών και σχημάτων που χάραξαν την παγκόσμια ιστορία του blues.

Δ. Κοτσογλανίδης Ν.Κοτταρίδης

"Τ΄ομμάτια σ’ ματοζίνιχα"

SM 021 (cd)

pontiaka

Τα πρώτα δισκογραφικά βήματά τους με το cd "Τ΄ομμάτια σ' ματοζίνιχα" πραγματοποιούν ο Δημήτρης Κοτσογλανίδης και ο Νίκος Κοτταρίδης. Γεννήθηκαν πριν απο 25 χρόνια,περίπου..., ο μεν Δημήτρης στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης, ο δε Νίκος στο Ρυάκιο Κοζάνης. Ηχογράφησαν το εν λόγω cd έχοντας στο πλευρό τους τον Γιώργο Αμαραντίδη, τον αυθεντικότερο εκφραστή της ποντιακής μουσικής παράδοσης.

Ελισάβετ Ιωάννου

"Κοίτα με στα μάτια"

SM 020 (cd)

Η Έλισάβετ Ιωάννου κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και τραγουδώντας με τον δικό της τρόπο όμορφα λαικά τραγούδια, μας κοιτάει στα μάτια. Της παραγωγής επιμελήθηκε ο μαέστρος Χρήστος Κίλιας που είναι και ο ενορχηστρωτής του άλμπουμ. Τραγούδια της εμπιστεύτηκαν μεταξύ άλλων οι: Σταμάτης Γονίδης, Ηλίας Φιλίππου, και η συνθετική ομάδα «energy».

Α. Ζαχαριάδης & "Αρχάνθρωποι"

"Εφήμεροι εραστές"

SM 019 (cd)

alex

Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάδης & οι Αρχάνθρωποι, επιχειρούν το τρίτο και πιο ώριμο δισκογραφικό τους βήμα, παρουσιάζοντας ένα νέο cd σε συνεργασία με την Smile records. Το εκ Θεσσαλονίκης σχήμα, προσφέρει εδώ, 18 (!!!) τραγούδια που διαθέτουν ποικιλία ηχητικών αναφορών σε διάφορα μουσικά είδη, με αρμονική όμως συνύπαρξη, χρησιμοποιώντας κάποιες μελωδικές αποχρώσεις του λεγόμενου έντεχνου και διατηρώντας τη ροκ ψυχή.

Παραδοσιακά

"περιοχής Παγγαίου"

SM 018 (cd)

zournades

Ο Γιώργος Δολαπλής, ο Κώστας Δολαπλής και ο Αντώνης Χαλάτσης από την περιοχή των Σερρών για πολλές δεκαετίας παίζουν τη μουσική τους παντού –από πλατείες πανηγύρια και γάμους, μέχρι το Μέγαρο Μουσικής. Μεταφέρουν με μοναδικό και αξιόπιστο τρόπο τους παλμούς της καρδιάς της Μακεδονικής γης. Με αυτή την έννοια η συγκεκριμένη ηχογράφηση είναι ντοκουμέντο, αφού η τέχνη και ο ψυχισμός των τριών μουσικών καταγράφονται για πρώτη φορά οργανωμένα στη δισκογραφία.

Μετεξεταστέοι

"Apolitic"

SM 017 (cd)

metex

Το δεύτερο άλμπουμ των "Μετεξεταστέων" έχει τίτλο «Apolitic» και δηλώνει τη διάθεση του σχήματος για αναζήτηση νέων δρόμων έκφρασης αξιοποιώντας την εμπειρία του παρελθόντος. Ο Σίμος Σταφυλάκος (σύνθεση, στίχοι, μπουζούκι, ερμηνεία), ο Μάριος Καμαριώτης (μπουζούκι, ερμηνεία), και ο Ζήσης Ακόνης (ερμηνεία) υπόσχονται πως θα εξελίσσονται και θα ονειροπολούν μέσα από τα τραγούδια τους.

Frederick

"If i..."

SM 016 (cd single)

frederick

Ο Frederick γεννήθηκε και μεγάλωσε στις ΗΠΑ.
Στην Ελλάδα βρέθηκε πριν από μερικά χρόνια συμμετέχοντας σε θίασο που περιόδευε σε πολύ γνωστά casino της Ευρώπης. Ερωτεύτηκε την χώρα μας και από τότε δηλώνει φανατικός θαυμαστής της. Το if i… είναι το πρώτο cd single, και η συγκεκριμένη version είναι η Ελληνική, όπου το ερμηνεύει μαζί με τον Σπύρο Μακρή που είναι και ο συνθέτης του τραγουδιού.