homeNews contactContact activitiesActivities musicMusic videoVideo historyHistory managementManagement linksLinks releasesReleases releasesReleases releasesReleases
Newshome Contactcontact Activitiesactivities Musicmusic Videovideo Historyhistory Managementmanagement Linkslinks Releasesreleases Releasesreleases Releasesreleases

 

 

 

Μανώλης Σαμαράς

"Μήνυμα Ψυχής"

SM 015 (cd)

samaras

Ο Μανώλης Σαμαράς ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά σε ηλικία 16 ετών. Στην πολύχρονη καριέρα συνεργάστηκε με τους περισσότερους καταξιωμένους λαϊκούς ερμηνευτές. Είναι πάρα πολύ γνωστός στις περιοχές της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας, όπου και ο τόπος καταγωγής του ( Βελβενδό Κοζάνης) Ο Μανώλης Σαμαράς τραγουδά απλά και ανθρώπινα, όπως ξέρουν να τραγουδούν μόνο οι γνήσιες λαϊκές φωνές.

Δημήτρης Μπινάζης

"Όνειρο"

SM 014 (cd)

binazis

Ο Δημήτρης Μπινάζης ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη.
Τραγουδώντας ζεστά και ανθρώπινα φιλοδοξεί να ζεστάνει τις καρδιές μας το φετινό χειμώνα. Η μουσική και οι στίχοι όλων των τραγουδιών του άλμπουμ ανήκουν στον ίδιο. Της ενορχήστρωσης επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Αποστολίδης.

Κώστας Σιδηρόπουλος

"Πόντε τεμόν ο τόπον"

SM 013 (cd)

sidiropoulos

Ο Κώστας Σιδηρόπουλος γεννήθηκε στο Βατούμι της Γεωργίας (Μαύρη θάλασσα) και επαναπατρίσθηκε με την οικογένειά του στην Ελλάδα το 1993 σε ηλικία 10 ετών.
Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1997 τραγουδώντας ποντιακά και ελληνικά λαϊκά τραγούδια. Τα τραγούδια του άλμπουμ είναι σε μουσική του Μπάμπη Κεμανετζίδη.

Petros m

"...δεν μπορώ"

SM 012 (cd single)

petros m

Πέτρος Μιχαηλίδης κατά κόσμο.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δυτική Γερμανία.
Με μια μεγάλη διάθεση για πειραματισμούς και τη βοήθεια του συνθέτη – ενορχηστρωτή Teo Chalkias, δημιούργησε μία σειρά από τραγούδια που ξεσηκώνουν.

Zero Gravity

"19 εικόνες"

SM 011 (cd)

zero gravity

Οι zero gravity έρχονται από την Θεσσαλονίκη, και αποτελούνται από μία παρέα μουσικών χωρίς προκαταλήψεις. Ο μουσικός χώρος στον οποίο κινείται και δημιουργεί το σχήμα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί alternative, ή ως μία ταυτόχρονη προσέγγιση της rock και της pop. Οι zero gravity γράφουν και τραγουδούν τους στίχους τους στα ελληνικά

Παναγιώτης Λαμπρίδης

"Ίσως έτσι να πρέπει"

SM 010 (cd)

lampridis

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 1994 με την εμφάνιση του σε συναυλία του συνθέτη Σ. Κουγιουμτζή. Ακολούθησαν συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό με έργα του Μ. Θεοδωράκη. Ο Παναγιώτης Λαμπρίδης ερμηνεύει λαϊκό και έντεχνο ρεπερτόριο.Τα τελευταία χρόνια σπουδάζει και θέατρο πέρα από μουσική.Το άλμπουμ «ίσως έτσι να πρέπει» σε μουσική και στίχους δικούς του, είναι η πρώτη του προσπάθεια στη δισκογραφία.

Christina

"Ίχνη στην άμμο"

SM 009 (cd)

christina

Το cd της Christinas περιλαμβάνει 12 τραγούδια που το καθένα ξεχωριστά, περιγράφει μοναδικά, μια στιγμή από την καθημερινότητα όλων μας.Οι περισσότεροι από την ομάδα των συνθετών και των στιχουργών, που εμπιστεύτηκαν στους παραγωγούς της δουλειάς το υλικό τους, εμφανίζονται πρώτη φορά στην δισκογραφία.Η ερμηνευτική ευαισθησία της Christinas, και η χωρίς συμβιβασμούς ενορχήστρωση του SocLeshock δίνουν το τελικό χρώμα της παραγωγής.

Κυριακή Κόντη Θανάσης Παύλου

"Lo que vendra"

SM 008 (cd)

pavlou

Το κιθαριστικό ντουέτο Κόντη – Παύλου, ζευγάρι στην τέχνη και στη ζωή, έχει μια συνεχή καλλιτεχνική δραστηριότητα, εδώ και δέκα χρόνια σε όλη την Ελλάδα και στην Ευρώπη.Στο CD παρουσιάζουν ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινάει από δεξιοτεχνικά τάγκο του Α. Piazzolla και καταλήγει στο μαγικό ήχο του C.Debussy και του G. Faure. Η ερμηνεία τους χαρακτηρίζεται από εκπληκτικούς διαλόγους μεταξύ των δύο οργάνων καθώς και αξιοθαύμαστο ήχο και συγχρονισμό

Νίκος Χαλβατζής

"Ν. Χαλβατζής'

SM 007 (cd)

halvatzis

Η παραγωγή του Νίκου Χαλβατζή κινείται στο χώρο της Λαϊκής - Pop σκηνής έτσι όπως αντιλαμβάνονται το χώρο, οι δημιουργοί της δουλειάς αυτής. Ευρωπαϊκές επιρροές και κλασσικές ενορχηστρώσεις, παντρεμένες με την ελληνική πραγματικότητα, και μία φωνή που ξεχωρίζει και μένει στο αυτί του ακροατή με το πρώτο άκουσμα.

Φευγαλέοντες

"Στο παρά 5΄"

SM 006 (cd)

fevga

Ένα μαγικό ταξίδι με Rock, ethnic, & ηλεκτρονικά στοιχεία, που αγκαλιάζουν τον ελληνικό στίχο. Ένα πρωτότυπο & σύγχρονο ηχητικό αποτέλεσμα με στόχο την ελπίδα και την αφύπνιση στο «παρά 5΄».

Μετεξεταστέοι

"...στων ονείρων μας την πόλη"

SM 005 (cd)

metex

Οι Μετεξεταστέοι δημιουργήθηκαν το Σεπτέμβριο του 2001, κλασικό μήνα για κλασικούς μετεξεταστέους. Ο Σίμος Σταφυλάκος και ο Κώστας Κρικέλης ξεκίνησαν- μετά πέντε χρόνια γνωριμίας- να γράφουν στίχους και μουσική. Στόχος: Λαϊκά τραγούδια έξω καρδιά με πενιά καθαρή, στίχο απλό, άμεσο, από καρδιάς. Άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με έρωτα, συχνά ανεκπλήρωτο. Οι Μετεξεταστέοι μεγαλώνουν την οικογένειά τους και ετοιμάζονται όλοι μαζί να δώσουν ξανά εξετάσεις, ενώπιόν σας.

Σοφία Λαζοπούλου

"Ταξίδι στο όνειρο"

SM 004 (cd)

lazopoulou

.Η Σοφία Λαζοπούλου τραγουδά επαγγελματικά από το 1993, και είναι απόφοιτος του σύγχρονου ωδείου Θεσσαλονίκης με σπουδές στο jazz και στο pop τραγούδι. Έχει κερδίσει πολλά πρώτα βραβεία σε διαγωνισμούς φωνής στο εξωτερικό. Παρά το γεγονός ότι πειραματίστηκε σε αρκετά είδη μουσικής παρέμεινε πιστή στο είδος που την εκπροσωπεί περισσότερο, (jazz) Στην πρώτη της δισκογραφική δουλειά κινείται σε pop φόρμες, με έντονες επιρροές από την jazz και R&B σκηνή.

Λεμονής Σκοπελίτης

"Άλλη μια μέρα"

SM 003 (cd)

skopelitis

Ο Λεμονής Σκοπελίτης ξεκίνησε τις επαγγελματική του σταδιοδρομία σε μικρούς χώρους της Θεσσαλονίκης, όπως το <<δίχορδο>>, και συνέχισε τις εμφανίσεις του σε χώρους της Αθήνας, και συνεργασίες με τους Αντώνη Καλογιάννη και Σοφία Βόσσου. Πρόκειται για μια λαϊκή φωνή που παντρεύει με επιτυχία τον κλασσικό τρόπο ερμηνείας με τις σύγχρονες μουσικές φόρμες.

Kostas Gus

"Η ζωή κυλά"

SM 002 (cd single)

gus

Ο Kostas Gus ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες της πόλης στο παρελθόν. Αυτό είναι το δεύτερο single μετά το Gus & the Classics με τον Γιώργο Παπαποστόλου (Μπλέ), που κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια.
Τα τέσσερα νέα τραγούδια του εντάσσονται στο χώρο της ατμοσφαιρικής dance σκηνής και παντρεύουν την ατμόσφαιρα των 80` με τις σύγχρονες τάσεις της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Christina

"San tin proti for@"

SM  001 (cd single)

christina 1

Το πρώτο single για την εταιρία παραγωγής Smile που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη
Είναι μια pop παραγωγή που παντρεύει τους χορευτικούς ρυθμούς της Ευρωπαϊκής μουσικής σκηνής με Ελληνικούς στίχους και αιθέρια φωνητικά. Το CD single περιέχει τρία τραγούδια και μια instrumental version του San tin proti for@